Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TUI BLUE BARUT ANDIZ


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 62 km de aeroportul din Antalya si la 8 km de Manavgat. Deschis in 2013, acest hotel ofera turistiilor camere spatioase, dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, minibar, uscator de par. Restaurantul principal serveste o gama larga de preparate locale si internationale. Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific italian si international. Piscina principala este dotata cu sezlonguri, umbrele de soare si dispune de un bar la piscina. Plaja este la 150 m de hotel si este o plaja cu nisip si are o lungime de 80 m. Alte activitati disponibile la hotel sunt : fitness, tenis de masa, sporturi acvatice, program de animatie, muzica live.Facilitati camera
Dotări camere: baie cu cadă / duș, uscător de păr, oglindă make-up, masă make-up, halate și papuci de baie, produse cosmetice, aer condiționat, seif, mini-bar, TV, telefon, acces internet Wi-Fi, facilități ceai / cafea, balcon / terasă.

Facilitati hotel
Acces internet Wi-Fi gratuit pe întreg domeniul hotelului, baie cu aburi, saună, hammam, sală de fitness, aerobic, yoga, tenis de masă, boccia, pistă de alergare – 1.600 m, program de animație, muzică live, petreceri tematice. Plajă proprie cu nisip la o distanță de 150 metri de hotel, lungime: 80 metri; piscină principală – 428 mp, piscină Swim Up – 134 mp; Șezlonguri, saltele, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină. Restaurant principal tip bufet „Divan”, Restaurant a la carte pentru masa de prânz „Culinarium”, Patiserie; Restaurante a la carte cu specific: „Olive” italian, „Culinarium” internațional; Baruri: Lobby Bar, „Sunset” Bar, „Melten” Pool Bar, „TUI Sensimar Barut Andiz” Beach Bar. Centru SPA: masaje, tratamente faciale și corporale, coafor, baie cu aburi, saună, hammam, sală de fitness, aerobic, yoga, tenis de masă, boccia, pistă de alergare – 1.600 m, program de animație, muzică live, petreceri tematice, sporturi nautice.

Localizare
TUI Blue Barut Andiz este un hotel de patru stele deschis în anul 2013 și se întinde pe o suprafață de 11.750 mp. Hotelul este amplasat la o distanță de 1,5 km de Side, la 8 km de Manavgat și la 62 km de Aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.