Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OZKAYMAK FALEZ HOTEL

Descriere

www.ozkaymakotels.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in centrul orasului, la 11 km fata de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 342 de camere. Sunt 320 camere standard (28mp, 2+1 pax); 20 suite (58 mp, 2+2 pax, un living si un dormitor) si 2 camere King Suit ( 212 mp). Toate camerele au vedere la mare si au balcon, baie proprie cu cada, uscator de par si telefon, aer conditionat, mini bar (apa plata, apa minerala, bauturi racoaritoare), seif, mocheta, tv satelit.

SERVICII:
All inclusive - bufet pentru mic dejun, mic deun tarziu, pranz, cina, cina tarzie, bauturi alcoolice si racoritoare locale, restaurante A’ la Carte cu rezervare in prealabil, o data pe sejur.
Nu sunt incluse: bauturile de import, room service, inghetata, sucuri naturale, cafea turceasca, bauturile imbuteliate si toate serviciile de alimentatie dupa ora 24.00.

FACILITATI:
Restaurant principal, restaurant La Pergola – A’ la Carte, restaurant Falez, club restaurant Mehtap, baruri in diferite locatii ale hotelului. Magazinele, frizeria, serviciul de curatatorie, serviciile medicale, rent-a-car, telefon, fax-ul si internetul sunt contra cost.

PLAJA:
Hotelul detine plaja privata la 500 m distanta (transport cu microbuzul), cu umbrelute, sezlonguri si prosoape gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine interioare si exterioare, piscine pentru copii, teren de tenis, fitness, sauna, baie turceasca. Masajul, nocturna terenului de tenis, sporturi nautice, centrul spa si biliardul sunt contra cost


LOCALIZARE: Hotelul este situat in centrul orasului, la 11 km fata de aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.