Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AYDINBEY KING'S PALACE


Descriere

Situat pe una dintre cele mai frumoase plaje, hotelul Aydinbey Kings Palce, va garanteaza o vacanta de neuitat.Facilitati pentru copii
2 piscine (una interioara), loc de joaca , mini-club (4-12 ani).

Facilitati camere
Cada, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon , mini-bar (bauturile racoritoare se suplimenteaza zilnic, gratuit), seif (gratuit), pardoseala – mocheta, balcon.

Facilitati hotel
Restaurantul principal, 5 restaurante a la carte (oriental, turcesc, mediteranean, maritim si barbeque – cu rezervare in prealabil, o vizita gratuita la fiecare restaurant/sejur de o saptamana) , 6 baruri , 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane , cabinet medical , centru SPA , coafor , lant de magazine, spalatorie , sala de conferinte (550 persoane). Gartuit - baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala de, fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, tenis de masa, darts, program de animatie, discoteca, internet wireless (in lobby). Contra cost - masaj, bowling (2 piste), biliard, aparate electronice, internet-café.

Localizare
Hotelul Aydinbey King Palace & Spa este situat la 60 km de aeroportul orasului Antalya, la 15 km de orasul Side, pe malul marii. A fost construit in 2008, avand o suprafata de 16.000 mp.

Plaja
Plaja proprie, nisip. Bar pe plaja – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – cu garantie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.