Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALAIYE KLEOPATRA


Descriere

www.alaiye.com.tr
Localizare:
Hotelul este situat in centrul orasului Alanya, la 125 km fata de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul dispune de un total de 107 camere in hotel: 89 camere standard (16mp, 2 paturi twin, max 2 pax), 10 camere family (32 mp, max 3+1 pax, un dormitor si un living cu usa intre ele, o baie), 24 camere connection (32mp, max 3pax), 2 camere Honeymoon (16mp, max 2pax- camera standard cu Jacuzzi), 2 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie proprie cu cada, dus, uscator de par, sistem "split"de aer conditionat, mini bar (contra cost), seif (contra cost), gresie, TV prin satelit si canale de muzica, conexiune internet Wi-Fi.

Servicii:
All inclusive - tip bufet pentru mic dejun, pranz, cina, toate bauturile locale alcoolice si non alcoolice in intervalul orar 10.00-23.00. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile de import, toate tipurile de bauturi imbuteliate, sucurile naturale de fructe, inghetata, cafeaua turceasca, toate bauturile si gustarile servite la barul de pe plaja.

Facilitati:
Restaurant principal, snack bar la plaja si la piscine. Contra cost: servicii medicale la cerere, telefon, fax,internet, spalatorie si curatatorie. Conexiunea la internet Wi-Fi in camere si in zonele publice este gratuita.

Plaja:
Plaja Kleopatra - plaja publica de nisip, sezlongurile si umbrelutele la plaja sunt contra cost.

Sport si divertisment:
Piscina exterioara si mici piscine interioare. Contra cost: baia turceasca, sauna, masajul, tenisul de masa, biliardul, sporturile nautice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.