Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKKA HOTELS CLAROS


Descriere

Akka Claros este un hotel modern de 4* asezat in imprejurimi uimitoare, in linistitul Golf Kiris. Frumusetea de neegalat a mediului incojurator si vederile spectaculoase spre munti si mare, vor asigura oaspetilor fiseli o schimbare completa de peisaj, pentru o vacanta cu adevarat magica. Bucurati-va de o pauza, cu All-Inclusive, la acest hotel placut si confortabil.Facilitati hotel
Hotelul Akka Claros dispune de restaurtant, bar, snack bar, sala de conferinta, centru spa, jacuzzi, salon de infrumusetare, sauna, fitness, piscina exterioara, piscina pentru copii, animatie, mini club pentru copii, topogane.

Activitati sportive
Oaspetii se pot bucura de facilitati ca: fitness, tenis de masa, jocuri de biliard, tenis de masa, gimnastica in apa, waterball, nopti de muzica live. Posibilitatea de a organiza sporturi nautice.

Localizare
Hotelul Akka Claros 4* situat in golful Kiris, se afla la aproximativ 150 m de plaja si se bucura de un spctaculos peisaj.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 113 camere; 90 camere Standard, 1 camera pentru persoane cu handicap, 6 camere Duplex şi 16 camere Suite. Fiecare camera este decorata cu gust intr-un mod relaxat si modern. Toate camerele dispun de aer conditionat, balcon, grup sanitar propriu, seif, mini-bar (doar cu apa), uscator de par, TV prin satelit, telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.