Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este situat intr-o zona de parc la 950 de metri de plaja; se ofera transfer gratuit de la hotel la plaja si retur. În 2006, hotelul a fost distins cu premiul Holiday Check la categoria cele mai bune 100 hoteluri din lume.



FACILITATI HOTEL: Piscină descoperită, piscină acoperită, restaurant principal, bistro "Ralitsa", restaurantul à la carte "Ralitsa Superior", lobby bar, pool bar, snack bar, internet café, salon de coafură, manichiură şi pedichiură, închiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, internet gratuit în holul hotelului şi în lobby bar.


Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră la plajă


FACILITATI CAMERE: In fiecare camera sunt doua paturi si exista posibilitate de instalare a celui de al treilea pat, telefon, baie cu dus, televizor cu program prin satelit, aer conditionat, balcon. Contra cost frigider,seif.



Ultra All Inclusive (24/ 24 h):Restaurant: mic dejun, mic dejun târziu, prânz, cină şi cină târzie. Pentru copii - meniu special. Seri tematice: bulgară naţională, bulgară regională, cu specific marin, italiană.


*Snack bar "Ralitsa" - mic dejun târziu şi gustări, deserturi, fructe, îngheţată şi băuturi.


*Bar "Havana" (pe plajă) oferă gustări, salate, pizza, barbeque, gustări calde şi reci. *Oaspeţii hotelului au ocazia de a vizita restaurantul à la carte "Ralitsa Superior" o dată pe sejur, cu rezervare în prealabil la recepţia hotelului.,


Băuturi: o gamă largă de băuturi calde şi reci, cocktailuri, băuturi alcoolice bulgăreşti şi de import, vin şi bere la halbă în cantităţi nelimitate.


* Snack bar "Ralitsa" - băuturi calde şi reci.


* Bar "Havana" (pe plajă) oferă băuturi calde şi reci, bere la halbă.


Sport şi divertisment: tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, şah, table.


* Tenis de câmp - 1 oră gratuit pe cameră/sejur, în timpul zilei şi contra cost - seara (cu iluminare).


* WI-Fi gratuit în holul hotelului şi în lobby bar.


Program de divertisment: Program de sport şi de divertisment (pentru copii şi adulţi) ziua şi seara, 6 zile din săptămână; discotecă pentru copii şi scenete prezentate de o echipa de animatori bine pregatita.





RESTAURANTE SI BARURI: Restaurant principal (bufet suedez)


-mic dejun 07:30 - 10:00 h


-prânz 12:30 - 14:30 h


-cină 18:30 - 21:30 h


- Cină târzie 00:00 - 02:00 h


-Snack bar "Ralitsa"


băuturi 00:00 - 03:00 h


gustare târzie snacks, deserturi, fructe 11:00 - 17:00 h


îngheţată 10:00 - 23:00 h


Lobby bar "Ralitsa" 10:30 - 23:00 h


Pool bar 10:30 - 18:00 h







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie