Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alpin Eurowood


Descriere

Villa este situata in Muntii Apuseni in judetul Bihor in satul de vacanat VARTOP din pasul Vartop.

Este situata la o altitudine 1200 m intr-o locatie de basm. Aceasta se afla in parcul Natural Apuseni beneficiind de o multime de obiective turistice in imediata apropiere care se pot vizita pe jos plecand direct in drumetie.

Este de asemenea situata la 100 de metri de partia de schi Piatra Graitoare, proprietatea asigura un punct pentru comercializarea permiselor de schi. Proprietatea este la 500 de metri de partia de schi Vartop.
Zona este populara pentru schi si ciclism, drumetii, alpinism, speologie, pescuit la pastrav si lipan, echitatie, iar oaspetii pot inchiria biciclete, atv, trasuri sau sanii trase de cai.

Dispune de 4 camere duble, o camera tripla si o camera de familie, total 6 camere.



Fiecare camera are baie privata. Mobilierul este din lemn masiv confectionat special pentru o vila montana. Dispune de un living spatios. Fiecare camera este dotata cu televizor si internet de mare viteza gratuit. Parcarea este de asemenea gratuita.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International din Oradea, situat la 114 km de Vila Alpin Vartop.


Accesul se face pe drumul national Alba Iulia - Oradea DN 75, vila fiind in padure la o distanta de
50 m de drumul national. Se poate ajunge pana la vila cu orice tip de autoturism.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.