Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Paje, la 38,9 km de orasul Zanzibar, Hakuna Majiwe se mandreste cu o plaja cu nisip alb care se intinde pe 6 km.

Facilitati camere

Situat pe al doilea rand de plaja, Bungaloul Garden View se intinde pe o suprafata de 25 mp si poate gazdui confortabil 2 oaspeti. Unele camere ofera vedere partiala la mare, in timp ce toate au o veranda cu un pat balansoar. Cu facilitati precum dus, dressing, paturi artizanale in stil Zanzibar cu plase de tantari si un seif in camera, veti avea parte de un sejur relaxant. Camerele dispun de zone de dressing, aer conditionat si ventilatoare de tavan. Este disponibil WiFi gratuit.

 

Facilitati hotel

Restaurantul Tradewinds din Hakuna Majiwe este renumit la nivel local pentru serviciile si ospitalitatea de top oferite. Un meniu din bucataria Swahili-Zanzibari, folosind ingrediente din surse locale, este proaspat pregatit pentru oaspeti in fiecare zi, combinat cu vinuri atent selectate si sucuri locale proaspat stoarse, pentru a crea o experienta culinara locala autentica. Pot fi aranjate mese private la piscina sau la plaja. Exista si un magazin de cadouri la proprietate si este disponibil si un serviciu de inchiriere de biciclete. Va puteti implica in diverse activitati, cum ar fi snorkeling, scufundari si excursii locale la ferma de mirodenii si Padurea Jozani.

 

Localizare hotel

Kiwengwa este la 64 km de Hakuna Majiwe Beach Lodge, iar Stone Town se afla la 52 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Kisauni, situat la 52 km de Hakuna Beach Lodge.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Babysitting
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Permite animale de companie
Exotic
Recepție 24h

Locatie