Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AHG Sun Bay Mlilile (Matemwe)


Descriere

Sun Bay Mlilile Beach Hotel este un hotel confortabil de 4 stele recent construit pe malul marii, situat pe frumoasa plaja din Matemwe, cu vederi uimitoare la Insula Mnemba.

Facilitati camere

Hotelul Sun Bay Mlilile Beach dispune de 24 de camere confortabile situate pe trei niveluri ale unei cladiri, langa o plaja uimitoare. La fiecare unitate de cazare, va puteti bucura de piscina si de verdeata tropicala care decoreaza proprietatea si de albastrul marii. O parte a etajelor superioare ofera unele dintre cele mai spectaculoase vederi ale insulei Mnemba, cu vederi uluitoare ale Oceanului Indian. Fiecare tip de camera este dotata cu baie privata, ventilator si aer conditionat, plasa de tantari pentru fereastra, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, seif, uscator de par, minibar si TV prin satelit. Camerele sunt impartite in doua tipuri: „Gradina” si „Vedere laterala la mare”, iar cele mai multe dintre ele pot gazdui pana la trei persoane. Camerele de la parter au un patio frumos, in timp ce camerele de la etaj au un balcon minunat cu vedere la Oceanul Indian fiind perfecte pentru turisti, cupluri si familii mici.

 

Facilitati hotel

Hotelul Sun Bay Mlilile Beach dispune de piscina ideala, dotata cu umbrele si sezlonguri, unde te poti racori in zilele fierbinti din Zanzibar si te poti bucura de un moment placut si relaxant. Sun Bay Mlilile este situat intr-o locatie minunata, chiar vizavi de plaja superba din Matemwe, cu o vedere uluitoare asupra insulei Mnemba. Oaspetii au acces la plaja privata a hotelului, care este echipata cu sezlonguri si umbrele. Sand Bar este locul ideal pentru o bautura tropicala racoritoare sau un aperitiv la sfarsitul unei zile lungi. Restaurantul hotelului foloseste doar produse din piata locala in functie de anotimp. Echipa este capabila sa imbine aromele insulei, servind zilnic mancaruri infuzate cu renumitele condimente de pe insula care arata bucataria locala si swahili; in acelasi timp, palatele mai putin obisnuite cu aromele exotice si inclinate spre aromele mediteraneene, retete bazate pe carne, peste si legume rafinate sunt disponibile. Mancarurile vegetariene sunt intotdeauna prezente la bufet pentru a completa meniul. In zona de wellness, personalul calificat va recomanda tratamente specifice pentru a va asigura un sejur confortabil. Dupa masaj, puteti sa savurati un cocktail de fructe. Hotelul are un birou de turism unde oaspetii pot afla despre minunile insulei Zanzibar. O conexiune Wi-Fi gratuita cu acoperire in tot hotelul, un magazin de suveniruri de unde puteti cumpara cadouri, serviciu de spalatorie, inchiriere de biciclete si un serviciu de prim ajutor - extern si la cerere contra cost - completeaza varietatea de facilitati oferite vizitatorilor. Sunt acceptate carduri de credit precum Visa si Mastercard. 

Localizare hotel

Sun Bay Mlilile este situat pe plaja Matemwe, cu o priveliste minunata asupra insulei Mnemba care se afla la 6 km. Aeroportul International Abeid Amani Karume este la o distanta de aproximativ 50 de km fata de hotel. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Camera pentru bagaje
Asistenta medicala
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie