Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Plaza este situat la o poziţie cu adevărat privilegiată, la doar 100 m de plaja si 500 m de centrul statiunii Laganas.

Localizare

 Hotelul Zante Plaza este situat la o distanta der 100 m de plaja si 500 m de centrul statiunii Laganas cu viata ei cosmopolită. Laganas este staţiunea turistică cea mai cunoscuta în Zakynthos. Oaspeții de la Zante Plaza Hotel & Apartments pot descoperi plaje minunate și sate de pescuit, precum și orașul Zante la doar 6 km distanță, aeroportul Zakynthos este la 4 km de hotel.

Facilitati camere

 Camerele au un balcon cu vedere încântătoare la piscină. Acestea sunt dotate cu frigider şi aparat pentru prepararea de cafea, unele camere includ şi o chicinetă.

Facilitati Hotel

recepție 24 de ore, schimb valutar, hol și zonă de recepție, TV prin satelit, Wi-Fi, facilități pentru persoane cu dizabilitati, magazin de suveniruri și mini-market , aranjament pentru închirieri de mașini.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie