Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Atlantis


Descriere

Localizare:
Zante Atlantis este localizat in Laganas la 500 m de centrul statiunii. Cea mai apropiata plaja este la 400 m, iar cel mai apropiat aeroport este la 4 km distanta de hotel. Orasul Zakynthos si portul acestuia sunt la 6 km distanta.
Atractii turistice:
-Arhelon la 3,9 km
-Piata Dionisos Solomos la 7 km
-Muzeul Bizantin la 7 km
Facilitati:
Hotelul dispune de receptie 24/7,seif (contra-cost), piscina open 9:00-20:00, jacuzzi, room service, fax/copiator, cantar de bagaje, wifi, schimb valutar, super market, ATM, activitati sportive: ciclism, poolside bar, restaurant de tip bufet deschis intre orele 10:30-22:00,babysitter (contra-cost)
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de toaster, fierbator, aparat de cafea, minibar, TV plasma, vedere spre piscina sau munte, seif (contra-cost), aer conditionat (contra-cost), balcon sau veranda
-Two Bed Rooms: dispune de pat double sau doua paturi single.
-Three Bed Rooms: dispune de trei paturi single sau un pat double cu un pat single.
-Four Bed Apartments: dispune de doua dormitoare si o sufragerie. Capacitatea maxima de patru persoane
-Apartments for five persons: dispune de doua dormitoare si o sufragerie. Capacitatea maxima de cinci persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.