Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

White Olive Elite Laganas


Descriere

Hotel nou, deschis in Iulie 2019!

Localizare: localizat in Laganas, la 300m distanta fata de plaja, la 10 minute de centrul statiunii si 5 km fata de aeroport.
Facilitati hotel: acces intrenet wireless gratuit, parcare, seif, receptie deschisa 24 h, 2 restaurante (unul All Inclusive si unul A la Carte), piscine, sauna, sala de gimnastica.
Sezlongurile si umbrelele de la piscina sunt gratuite, iar pentru utilizarea prosoapelor este necesara plata unui depozit avand valoarea de 10 eur.
Plaja este publica, cu nisip si intarare lina in mare, amenajata cu toate failitile necesare: beach bar-uri, taverne, sezlonguri si umbrele (contra cost). In functie de conditiile tavernelor, acestea pot fi inchiriate fara cost, daca se face consumatie.
Facilitati camere: hotelul are o capacitate de cazare de 195 camere, divizate in 4 categorii, dotate cu: aer conditionat, uscator de par, baie cu dus, seif, televizor, balcon sau terasa, frigider, acces internet Wi-Fi.

Masa: All Inclusive.

Website: https://whiteolivehotels.com/white-olive-elite-laganas

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie