Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palazetto Suites


Descriere

Localizare: hotelul este situat in statiunea Tsilivi, ka 10m distanta de plaja cu nisip, la 10 km de aeroport, la 5 km de orasul Zakynthos si la 8 km distanta de portul insulei.
Facilitati hotel: Hotelul rafinat, cu Junir Suites confortabile. Situat intr-o cladire separata, pe teritoriul Hotelului Tsilivi Beach. Plaja cu nisip, restaurant, trei piscine (una dintre ele doar pentru Tsilivi Palazetto), o zona de relaxare separata, bar, acces la internet, sala de jocuri, sport, animatie, servicii de inalta clasa.
Plaja este publica, iar facilitatile de pe plaja sunt contra cost (8 eur/ set 2 sezlonguri si o umbrela).
Facilitati camere: 26 camere ce dispun de aer conditionat (gratuit), TV, mini-frigider (gratuit), telefon cu linie directa, jacuzzi (in unele camere) sau dus, halate de baie si papuci, uscator de par, set toaleta, seif (gratuit), acces la internet Wi-Fi (gratuit), balcon / terasa. Sezlongurile de la piscina sunt gratuite, de asemenea su prosoapele.
Camerele contractate sunt situate la primul etaj si cel de-al doilea, au vedere la piscina sau la mare (vederea difera in functie de localizarea camerei, repartitia se face la receptia hotelului, in ziua check-in-ului).
Curatenia in camere este zilnica, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori/ saptamana.
Masa: Demipensiune.


Website: https://palazettosuites.com


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;s
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.