Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tsilivi Beach


Descriere

LOCALIZARE: langa plaja, orasul Zakynthos este la 6 km distanta, Alykes la 15 km, Argassi la 12 km. Zona de baruri, restaurante si magazine este la doar 300 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul de 3 etaje are 173 de camere, o cladire principala si 4 cladiri secundare. Acesta pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie ( check in dupa ora 14:00, check out pana la 12:00), lobby bar, 4 lifturi, aer conditionat, parcare gratuita, exchange, restaurant, snack bar, conexiune internet wireless gratuita, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele, bar la piscina, biliard si mese de tenis, loc de joaca pentru copii.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard sunt echipate cu: 2 paturi twin ce se pot alatura, aer conditionat, fierbato electric, facilitati pentru a prepare ceai si cafea in camera, mini frigider, birou, balcon cu mobilier de exterior, TV smart cu ecran plat, telefon, conexiune internet wireless, seif, baie cu dus si uscator de par, oglinda cosmetica, halate si papuci de baie, vedere la piscina sau partiala la mare.
Camerele standard family au 2 paturi twin /pat dublu si 2 paturi suprapuse pentru copii.


Taxa de statiune in Grecia - aceasta nu este in pachetul de calatorie si nici in rezervaile individuale


Apartamente i hoteluri 1* / 2*, taxa 0.50 EUR / camera / noapte
Hoteluri 3*, taxa 1.50 EUR / camera / noapte
Hoteluri 4*, taxa 3 EUR / camera / noapte
Hoteluri 5*, taxa 4 EUR / camera / noapte


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.