Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sirocco Hotel


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Sirocco este la numai 180 de metri de plaja nisipoasa ( seloznguri si umbrele contra-cost), orasul Kalamaki este la numai 500 metri distanta , Laganas - 3 km, 200 metri de zona de baruri si restaurante, magazine. Statia de autobuz /taxi se afla la 700 metri de hotel.
Puncte de interes: Epava - 46 km , Pesterile Albastre - 37 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 2 etaje, dispune de 60 de camere distribuite intr-o cladire principala si una secundara. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: lobby bar, parcare (contra-cost), exchange, restaurant, terasa, snack bar, conexiune la internet wireless gratuita, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, biliard (contra-cost).


FACILITATI CAMERE: Standard Junior Suite (Garden View) dispune de pat dublu / 2 paturi twin, pat suplimentar, pardoseala pe jos, balcon, acces la internet (gratuit), TV cu ecran plat , aer conditionat, baie cu dus sau cada.
Camerele clasic duble /single dispun de aceleasi facilitati.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.