Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Serenity Boutique Hotel Zakynthos


Descriere

LOCALIZARE: Serenity Boutique Hotel Zakynthos, destinat adultilor (peste 16 ani) si mai ales cuplurilor in luna de miere este in Argassi, la aproximativ 200 metri de plaja, orasul Zakytnhos este la 2 km distanta, aeroportul este la 6 km distanta, zona de baruri si restaurante este la 150 de metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Construit in 2019, hotelul are doar 18 camere si pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie ( check in dupa ora 14:00, check out pana la 12:00), camera pentru bagaje, parcare gratuita, conexiune internet wireless gratuita, piscina exterioara, bar la piscina, terasa, restaurant. Nu este permis accesul cu animale de companie.


FACILITATI CAMERE: Moderne si confortabile camerele sunt echipate cu aer conditionat/ incalzire, conexiune internet wireless, telefon, Smart TV, seif, mini frigider, mini bar (contra cost), fierbator electric, baie cu dus, balcon cu mobilier de exterior, unele camere au vedere la piscina. Camerele duble au in jur de 25 mp si dispun de 2 paturi twin si o canapea. Prosoapele si lenjeriile se schimba de 3 ori/saptamana.


Taxa de statiune in Grecia - aceasta nu este in pachetul de calatorie si nici in rezervaile individuale


Apartamente i hoteluri 1* / 2*, taxa 0.50 EUR / camera / noapte
Hoteluri 3*, taxa 1.50 EUR / camera / noapte
Hoteluri 4*, taxa 3 EUR / camera / noapte
Hoteluri 5*, taxa 4 EUR / camera / noapte


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.