Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Papillon Hotel


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este potrivit tinerilor, se afla la 3 km de Zakynthos, aproape de Argassi, la 15 km de Vassilikos. Cea mai apropiata plaja se afla la numai 80 metri de hotel. Zona de baruri si restaurante este la 10 minute de hotel ( de mers cu masina).
Puncte de interes: Epava - 35 km, Sunset Kampi - 40 km, Castelul Bohali - 7 km, admirarea indeaproape de broastelor testoase Caretta- Caretta - 15 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 2 etaje, se afla in al doilea rand fata de plaja si are 70 de camere distribuite intr-o cladire principala si 2 cladiri adiacente. Ultima renovare a camerelor a avut loc in 2018. Unitatea ofera turistilor: receptie 24 de ore ( check in dupa ora 15:00, check out pana la 11:00), lobby bar, lift, aer conditionat, seif (contra-cost) , parcare (gratuit), restaurante, terasa, snack bar, conexiune internet wireless gratuita, piscina exterioara moderna cu apa proaspata, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina ( 10:00 - 00:00).


FACILITATI CAMERE: Camerele classic au in jur de 25 mp, dispun de balcon sau terasa, sunt moderne si echipate cu: 2 paturi twin, pe jos au pardoseala, cana electrica, internet wireless, seif, TV prin satelit, aer conditionat,


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.