Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARELEN HOTEL


Descriere

Localizare: hotelul este situat in statiunea Kalamaki, la 200 m de plaja, la 400 m de centrul statiunii, 5 km de orasul Zante, 5 km de port, 2 km de aeroport si la aproximativ 100 m de statia de autobuz. Este recomandat atat cuplurilor, cat si familiilor.
Facilitati hotel: Hotelul Marelen ofera oaspetilor sai piscina exterioara pentru adulti, piscina cu tobogane pentru copii mici, terasa spatioasa cu sezlonguri si umbrele, loc de joaca pentru copii, teren de tenis, snack bar, 2 baruri, restaurant a la carte, restaurant bufet, jacuzzi, playstation, WiFi (gratuit), masa de biliard, parcare privata (gratuita) si animatie.

Facilitati camere: Camerele Superioare dispun de aer conditionat (gratuit), frigider (gratuit), seif (gratuit), TV LCD, fierbator de apa, baie cu dus, uscator de par, prosoape pentru piscina (se achita un depozit la receptie), WiFi (gratuit), halate si papuci, balcon/terasa.
Studiourile si apartamentele au in plus chicineta, cuptor cu microunde, si prajitor de paine.Patutul pentru infant este gratuit si se confirma la cerere.

Masa: Demipensiune

Website: www.hotelmarelen.gr

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.