Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maistrali Hotel


Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Maistrali este recomandat cuplurilor, este la apeoximativ 350 metri de plaja ( shuttle bus pana la plaja, contra-cost), orasul Tsilivi este la 2 km de hotel iar orasul Zakynthos este la 7 km , zona de baruri si restaurante este la 2 km .


Puncte de interes: Pesterile Albastre - 35 km, Golful Epavei - 40 km.


FACILITATI HOTEL: Renovat in 2018 hotelul dispune de 2 etaje, o cladire principala si 4 cladiri adiacente in total avand 60 de camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie 24 de ore ( check in dupa ora 15:00, check out pana la ora 10:00), lobby bar, aer conditionat, seif, mini market, parcare, restaurant, snack bar, conexiune la internet wireless (gratuit), 2 piscine exterioare, sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, biliard (contra-cost), inchiriere biciclete, masaj.


FACILITATI CAMERE: Camerele duble clasic ( cu balcon sau terasa) sunt confortabile si echipate cu: pat dublu, pat suplimentar, pardoseala pe jos, bucatarie, balcon, incalzire /aer conditionat, cana electrica, acces la internet (gratuit), seif (gratuit), seif (gratuit), TV prin satelit, baie cu dus si uscator de par. Camerele au in jur de 20-25 mp.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.