Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ilios Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Situat in cea mai vizitata statiune a insulei Zakynthos, Laganas, si inconjurat doar de natura, Hotelul Ilios este alegerea potrivita pentru cei care isi doresc o vacanta minunata. Laganas este cea mai mare statiune de pe coasta de sud a insulei Zakynthos. Aeroportul Dionysios Solomos se afla la aproximativ 7 km de complexul hotelier.

FACILITATI
Plaja: plaja Laganas se afla la o distanta aproximativa de 1 km de hotel.
Piscine: piscina cu sezlonguri gratuite, jacuzzi in aer liber gratuit, piscina pentru copii.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi in intreaga proprietate.
Divertisment: biliard, tenis de masa, loc de joaca pentru activitati sportive (volei, minifotbal, badminton).
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor 24 de ore pe zi.
Parcare disponibila gratuit pentru oaspeti.

RESTAURANT
Exista un snack bar, care ofera o mare varietate de gustari, mic dejun, feluri principale si bauturi. Deoarece este situat langa piscina, oaspetii au posibilitatea de a savura mancarea si bauturile in timp ce se relaxeaza pe sezlong, sub soarele cald.

CAMERE
Complexul hotelier este format din 5 blocuri de apartamente, cu camere care corespund unor standarde inalte. Toate unitatile de cazare au balcoane cu vedere la gradina sau piscina si sunt dotate cu frigider, ceainic, TV, cuptor cu microunde, seif si aer conditionat.
DOUBLE STANDARD - paturi twin;
FAMILY ROOM SUPERIOR - paturi twin, canapea extensibila, pat pliant.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.