Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DINOS HOTEL


Descriere


Localizare: Hotelul este situat intr-o zona linistita a statiunii Tsilivi, nu foarte departe de centrul acesteia, la 650m distanta de plaja (aproximativ 5 min de mers pe jos), 4 km fata oarsul Zakynthos, 9 km distanta de Laganas.
Facilitati hotel: receptie, lounge, restaurant, snack-bar, piscina neincalzita, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele, Wi-Fi (gratuit), camera de depozitare a bagajelor, parcare privata. Curatenia in camere este zilnica, prosoapele si lenjeria se schimba la 3 zile.
Facilitati camere: Hotelul are in structura sa camera duble (situate la etajul 1 sau etajul 2) si camere triple (situate la parter sau etajul 1), ce au o sprafata de 30mp, sunt dotate cu balcon, chicineta (mini frigider, facilitati de preparare a ceaiului si a cafelei, pahare), TV, baie, uscator de pr, Wi-Fi (gratuit), aer conditionat (contra cost: 7 eur/ zi), seif (15 eur/ saptamana).
Masa: Mic dejun.


Website: www.dinoshotel.gr


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.