Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Cactus este situat intr-o locatie excelenta, la doar o mica distanta de plaja si la cativa pasi de legendara viata de noapte din Laganas. In vecinatatea hotelului sunt o serie de facilitati de cumparaturi si un supermarket. Pentru mobilitate exista o statie de taxi, o statie de autobuz si o companie de inchirieri auto si inchiriere de motociclete. Aeroportul Zakynthos se afla la o distanta de 7 km de hotel.

FACILITATI
Plaja: hotelul este situat in apropierea unei plaje de nisip.
Piscine: 2 piscine cu apa dulce (1 pentru adulti si 1 pentru copii); sunt disponibile sezlonguri si umbrele de soare gratuite.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: biliard, tenis de masa, inchiriere de biciclete, sauna si masaje.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor 24 de ore pe zi.
Zona de parcare gratuita.

RESTAURANT
Barul de la piscina ofera oaspetilor bauturi racoritoare. Ei se pot bucura de micul dejun preparat din cele mai proaspete ingrediente locale in restaurantul hotelului. Bufetul generos include paine proaspat coapta, prajituri si placinte, fructe si legume, oua, marmelade, mezeluri, croissante cu unt si cereale, optiuni vegetariene si fara gluten.

CAMERE
Hotelul dispune de 64 de camere, repartizate intr-o cladire principala si 5 cladiri alaturate. Unitatile de cazare pun la dispozitia oaspetilor: TV, Wi-Fi, uscator de par, aer conditionat, frigider, chicineta, balcon/terasa, baie cu dus.
DELUXE DOUBLE or TWIN STUDIO (17 mp) - capacitate maxima 2 persoane;
DELUXE POOL VIEW STUDIO (23 mp) - capacitate maxima 2 persoane;
DELUXE TRIPLE STUDIO (25 mp) - capacitate maxima 3 persoane;
STANDARD TRIPLE STUDIO (25 mp) - capacitate maxima 3 persoane;
SUPERIOR STUDIO (26 mp) - capacitate maxima 4 persoane;
DELUXE ONE BEDROOM APARTMENT (32 mp) - capacitate maxima 4 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.