Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 ATLANTIC SUNSET


Descriere

LOCALIZARE: chiar pe plaja, este un hotel nou cu camera moderne si terase spectaculoase cu vedere la ocean.
Distante: 10 km de Costa Adeje, 12 km de Siam Park si Playade las Americas, 26 Km de aeroportul Tenerife Sud, 21 km de Los Gigantes, 64 km de Loro Park.

FACILITATI HOTEL: 4 piscine mari dintre care una cu facilitati pentru copii, 5 restaurante si 6 baruri, centru SPA Despacio, salon de cosmetica, programe de animatie pentru toata familia, zona speciala pentru adulti, conexiune la internet wireless, miniclub pentru copii, mini disco, loc de joaca pentru copii, room service, se permite accesul cu animale micI de companie (pana la 5 kg, 10 eur/zi), parcare.

FACILITATI CAMERE: camerele sunt spatioase ( 41 mp) si decorate modern, au multa lumina naturala si dispun de urmatoarele dotari : vedere partiala/ directa la ocean/ piscine, balcon (9-15mp), pat dublu sau 2 paturi twin ( 1,10x 2 m), canapea, baie cu dus si uscator de par, halate si papuci de baie, oglinda cosmetica in baie, minibar, TV LCD, aer conditionat, telefon, birou, seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.