Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Be Live Experience La Nina este un resort elegant, perfect pentru familiile cu copii, situat in partea de sud a insulei Tenerife, la numai 200 de metri de plaja Fanabe. Portul Colon se afla la 350 de metri fata de hotel, iar in vecinatatea hotelului se pot gasi restaurante, terase si magazine.

Facilitati hotel
Restaurant principal: Oaspetii se pot delecta in acest restaurant tip bufet cu bunatati ce combina gusturile internationale, cu cele traditionale canariote.
Bar Choza: Acesta bar este situat langa piscina, asteptand sa racoreasca oaspetii cu unul dintre multele cocktail-uri disponibile in meniu.
Bar Drago: Acest bar, localizat in holul principal al hotelului, poate rasfata clientii atat cu bauturi fine, cat si cu muzica si programe de divertisment.
SPA & Wellness:
Centrul Spa se intinde pe o suprafata de 850 de metri patrati si ofera pentru oaspetii hotelului urmatoarele facilitati: piscina thermal-active dynamic, jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda si zona de relaxare. De asemenea, echipa de profesionisti ofera urmatoarele: masaje faciale si corporale, tratamente de infrumusetare si impachetari.

Alte facilitati:
-> piscina exterioara (incalzita pe timpul iernii) si interioara
-> club si teren de joaca pentru copii
-> tenis de masa, squash, biliard
-> camera de bagaje
-> sala de fitness
-> sali de conferinta si evenimente
-> programe de divertisment cu animatori

Dotari camere
Toate camerele duble ale hotelului Be Live Experience La Nina sunt spatioase, luminate natural si ofera terasa privata. Pentru confortul si bunastarea oaspetilor, camerele sunt echipate cu TV cu ecran plat, aer conditionat, baie privata cu dus sau cada, uscator de par si produse de toaleta, minibar si internet Wi-Fi (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie