Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maria Palace

de la
479  439 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Maria Palace 4* este situat in partea cea mai linistita din Sunny Beach. Hotelul este situat la 500 de metri de frumoasa plaja a statiunii. Complexul in sine a fost construit in 2021 si este pe deplin pregatit sa-si intampine primii oaspeti in sezonul 2022. Este mobilat intr-un stil modern care imbina cautarea unor standarde inalte, confort si servicii profesionale oferite de catre personalul nostru.
Maria Palace are un bloc de 5 etaje, 98 de camere, 2 lifturi. Fiecare camera este mobilata elegant, cu vedere la piscina sau la parc. In hotel puteti gasi restaurant, lobby bar, piscina exterioara cu umbrela si sezlong, fitness, magazin de suveniruri si cosmetice, coafor si manichiura, parcare contra cost.
Restaurantul are si o terasa pentru serile linitite de vara. In apropierea hotelului exista nenumarate alte oportunitati de divertisment si cumparaturi. Cu un transport cu autobuzul comod, rapid si accesibil in cateva minute puteti ajunge si in orasul antic Nessebar - unul dintre cele mai vechi orase din Europa. O alta destinatie interesanta este noua statiune moderna Saint Vlas cu portul sau de iahturi impresionant.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Burgas, la 25 de km de hotel.

Restaurant All Inclusive
Restaurantul hotelului functioneaza cu All Inclusive Catering si va oferi o gama larga de preparate din bucataria internationala combinata cu interioare confortabile, servicii superbe si mult timp pentru relaxare. Restaurantul are 80 scaune in partea sa acoperita si 30 de locuri pe terasa in aer liber din jurul piscinei.
Reduceri pentru copii:
La 1,99 ani: Gratuit, patut gratuit
De la 2 la 11,99 ani: Pe pat suplimentar cu 2 adulti : Gratuit
include:
Pensiune All Inclusive
Noapte, taxa de impozit si 9% TVA
Wifi;
Piscina exterioara cu sezlonguri si umbrela
Fitness







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Parcare
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Asistenta medicala
Rent-a-car
Recepție 24h