Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND

de la
1502  1110 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la 1 km de golful pitoresc Naama, acest complex all-inclusive oferă un parc acvatic, cu 6 piscine, inclusiv 2 incalzite. Hotelul nu este situat pe plaja, insa ofera transfer gratuit catre o plaja privata. Bine - 7.9 Booking.com

Localizare
Hotelul este situat la 15 minute de aeroport, la aproximativ 5 minute de orasul vechi si de Naama Bay. Accesul la plaja nu este direct, insa hotelul pune la dispozitia turistilor transfer gratuit. 

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitie turistilor urmatoarele facilitate: trei restaurante (doua bufet, unul a la carte), trei piscine dintre (doua incalzite iarna), doua piscine pentru copii, parc acvatic, teren de tenis, teren de volei, biliard, cinema, miniclub si loc de joaca pentru copii, jacuzzi, sauna, masaj, program de animatie, centru spa. 

Facilitati camere
Camerele sunt spatioase si au balcon privat sau terasa. Sunt echipate standard cu baie cu cada sau dus, aer conditionat, minibar, telefon, TV satelit, uscator de par, acces internet wireless (gratuit pentru camerele deluxe). 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.