Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tropitel Naama Bay


Descriere

Hotelul Tropitel Naama Bay imbina arhitectura cosmopolita cu ospitalitatea
egipteana calda pentru a va oferi o experienta inegalabila. Cu o colectie de neegalat de restaurante si baruri, camere curate pe malul marii,moderne, elegante, precum si cu numeroase activitati nocturne, hotelul se afla in inima Golfului Naama si pune la dispozitia turistilor 4 piscine, un parc acvatic cu 3 tobogane si o plaja privata.
Cele 388 de camere si apartamente spatioase sunt toate echipate cu balcon sau terasa privata si cu vedere magnifica la gradinile luxuriante, la piscinele rafinate,la promenada Golfului Naama sau la apele limpezi ale Marii Rosii. Camerele standard, camerele superioare, camerele club, sunt finisate fin pentru a crea cel mai inalt nivel de confort si functionalitate pentru cele mai exigente cerinte.
Toate camerele au minibar si TV prin satelit. La cerere, sunt disponibile camere cu usi comunicante, camere pentru nefumatori si camere pentru persoanele cu nevoi speciale.Hotelul Tropitel Naama Bay ofera pe langa camerele moderne si spatioase si un centru spa si centru de fitness.
Cele 5 restaurante ale Hotelului Tropitel servesc o varietate de preparate traditionale si internaionale.
Turistii pot savura cocktailuri i gustari la barul de langa piscina, iar room-service este disponibil nonstop.
Opiunile de agrement de la Hotelul Tropitel Naama Bay includ un program zilnic de divertisment si un centru de scufundari i de sporturi acvatice. De asemenea, exista o piscina separata pentru copii.
Hotelul Tropitel se afla chiar in inima zonei comerciale i de divertisment din Sharm El Sheikh. Parcurile nationale Nabq si Ras Mohamed se afla la 15 minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.