Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dreams Beach

de la
1243 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.05.2024 - 12.05.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Activitati/Divertisment
Hotelul Dreams Beach Resort include si numeroase servicii specfice, prin intermediul carora oaspetii se pot relaxa si distra, ca de exemplu: facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare), club de noapte/DJ (cost suplimentar), mini golf, snorkelling, scufundări (cost suplimentar), tenis de masă, biliard (cost suplimentar), teren de joacă pentru copii, teren de tenis. Oaspetilor mai tineri hotelul le ofera divertisment prin locurile de joaca special amenajate, piscinele cu valuri si tobogane si de asemenea clubul Paradise.

Localizare
Dreams Beach este situat la doar 7 minut de mers pe jos față de plajă. Complexul este situat la aproximativ 10 min de mers cu masina (8 km) de popularul golf Naama, unde se pot găsi numeroase restaurante şi magazine si de Centrul Internaţional de Convenţii, iar Aeroportul Sharm el Sheikh se află la aproximativ 12 minute de mers cu maşina (18 km). Cele mai populare puncte de atractie sunt reprezentate de: Alf Leila Wa Leila (2,5 km), Al Fanar Light House (2,6 km), Il Mercato Mall (3,4 km), Fares Sea Food Restaurant (3,9 km), Formula 1 Ghibli (6,1 km), International Congress Center - Jolie Ville Hotels si Golful Naama (7,6 km), SOHO Square Sharm El Sheikh (17,5 km), Parcul Naţional Ras Mohammed (33,4 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.