Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sea Beach Aqua Park Resort


Descriere

Sea Beach Aqua Park Resort se află pe o plajă privată lungă de 250 de metri, în Sharm El Sheikh.

Localizare
Resortul este localizat pe plaja, la o distanta de 8 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh, aproximativ 15 minute cu masina, 22 km (aproximativ 30 de minute) de centrul orasului si  la 20 km de Golful Naama.

Facilitati Hotel
Complexul dispune de un  parc acvatic privat cu acces gratuit, o piscină în aer liber, un centru de fitness și o sală de jocuri, unde oaspeții pot juca gratuit biliard, darts și tenis de masă. Acest hotel are 3 restaurante care servesc preparate din diverse bucătării, pentru toate gusturile, Sea Horse- restaurantul principal si 3 baruri. Hotelul are plaja privata cu nisip fin, 4 piscine , piscina copii, aqua park, topogane , jacuzzi.La cerere, oaspeții pot practica activități acvatice precum scufundări, pescuit și snorkelling.

Facilitati Camere
Toate camerele au pardoseală din gresie, TV cu ecran plat, zonă de relaxare, minibar și balcon. Facilităţile de spălătorie și călcătorie sunt disponibile la un cost suplimentar.  

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.