Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Reef Oasis Blue Bay

de la
1502  1456 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.05.2024 - 25.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Reef Oasis Blue Bay Resort este un hotel frumos si primitor de 5 stele, situat ideal pe plaja cu vedere uimitoare la Marea Rosie. Potrivit atat cuplurilor cat si familiilor cu copii, hotelul ofera o mare varietate de servicii si facilitati care includ o serie de activitati sportive, numeroase restaurante si cafenele, seara de divertisment, centru de scufundari, centru spa, 5 piscine si Aqua Park.
Vederile uimitoare ale Muntilor Sinai si ale Insulei Tiran creeaza fundalul magiei hotelului Reef Oasis Blue Bay Resort & Spa care se afla pe plaja cu nisip fin, cu vedere la Marea Rosie. Destinat sa ofere relaxare pura si placere, confort si servicii exceptionale, hotelul se mandreste cu o serie de activitati recreative cum ar fi: parc acvatic, piscine private si piscine publice, jacuzzi si zona pentru copii.
Acest complex are zona amenajata cu 13 piscine si camere cu aer conditionat si balcon cu vedere la Marea Rosie sau piscine. Complexul ofera plaja privata si teren de tenis.
Reef Oasis Beach Resort ofera camere spatioase, cu aer conditionat si un TV cu canale prin satelit. Fiecare camera este decorata in culori neutre si are mobilier modern.
Hotelul ofera 6 restaurante care servesc o gama larga de specialitati, inclusiv mancaruri italiene si la gratar. Complexul are 10 baruri, dintre care unele servesc bauturi pe parcursul zilei, iar altele ofera divertisment in timpul serii.
Turistii pot sa se relaxeze pe sezlongurile de langa piscine sau sa se antreneze la centrul de fitness.
Copiii pot opta pentru Nemos Kids Club. Centrul spa de la Reef ofera o gama de facilitati de spa, inclusiv cada cu hidromasaj, sauna si tratamente prin masaj.
Aeroportul International Sharm el-Sheik este la 14 km, iar complexul ofera parcare gratuita. De asemenea, serviciul gratuit de transfer cu autobuzul de la/la Golful Naama este disponibil.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.