Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RENAISSANCE SHARM EL SHEIKH GOLDEN VIEW BEACH RESORT


Descriere

Renaissance Sharm El Sheikh este un complex de lux cu 350 de metri pe malul mării. Oferă șansa de a descoperi lumea subacvatică a Mării Roșii. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit. Oaspeții se pot bucura de restaurantul tip bufet principal Coast, restaurantul Calamari Seafood Market, restaurantul italian Ristorante La Casa Pizza & Pasta și 4 baruri. Program de divertisment seara. Statiunea prezinta numeroase facilitati si activitati: 3 piscine (1 incalzita iarna). Centru de scufundări, sală de sport, spa și loc de joacă pentru copii. Exerciții de întindere pe plajă. Facilități MICE. Un serviciu de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar. Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh este la 20 km de proprietate. Proprietatea oferă un serviciu de transfer la Naama Bay, piața veche și stația de autobuz, la un cost suplimentar.

Localizare

Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh este la 20 km de proprietate. 
Proprietatea oferă un serviciu de transfer la Naama Bay, piața veche și stația de autobuz, la un cost suplimentar.

 

Facilitati Hotel

Renaissance Sharm El Sheikh este un complex de lux cu 350 de metri pe malul mării. Oferă șansa de a descoperi lumea subacvatică a Mării Roșii. 
În zonele publice este disponibil WiFi gratuit.
Oaspeții se pot bucura de restaurantul tip bufet principal Coast, restaurantul Calamari Seafood Market, 
restaurantul italian Ristorante La Casa Pizza & Pasta și 4 baruri. Program de divertisment seara.
Statiunea prezinta numeroase facilitati si activitati: 3 piscine (1 incalzita iarna). 
Centru de scufundări, sală de sport, spa și loc de joacă pentru copii. Exerciții de întindere pe plajă. Facilități MICE.

 

Facilitati Camere

Complexul cuprinde 384 de camere și apartamente pentru oaspeți pentru nefumători, complet echipate cu mijloace de confort, 
cum ar fi TV cu ecran plat de 42 inchi cu sistem IPTV complet, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, minibar contra cost, 
fier și masă de călcat, birou și scaun. Oaspeții pot solicita camere și suite comunicante.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.