Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REEF OASIS SENSES RESORT SENTIDO


Descriere

Acest hotel este situat pe o plaja cu vedere la Reciful Templului i are camere spaioase cu balcon. Pune la dispozitie piscine in aer liber, un centru wellness i ofera vedere panoramica la Munii Sinai i la Insula Tiran.
Acest hotel de 5 stele include un bazin de scufundari, 3 piscine incalzite i 2 piscine pentru copii. Ofera un parc acvatic cu 14 piscine. Pe plaja sunt disponibile facilitati de snorkelling i scufundari. Hotelul are 9 restaurante i 15 baruri.
Camerele cu aer condiionat de la Reef Oasis sunt decorate cu mobilier modern din lemn de culoare inchisa. Fiecare camera este dotata cu TV i minibar. Unele camere au TV cu ecran plat si zona de relaxare separata.
Restaurantul hotelului servete preparate locale, iar barul ofera bauturi racoritoare.
Centrul wellness pune la dispozitie o varietate de tratamente de infrumuseare i masaje. Oaspetii se pot relaxa in cada cu hidromasaj sau pot face o plimbare prin gradinile cu vegetatie luxurianta.
Aeroportul Internaional Sharm el-Sheikh se afla la 16 km, iar hotelul ofera o parcare publica gratuita. Este pus la dispozitie si un serviciu de transfer.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.