Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ MIRABEL CLUB


Descriere

Jaz Mirabel Beach se afla in statiunea Nabq Bay si ofera un serviciu de transfer cu autobuzul, cu program fix, la statiunea Naama Bay. Proprietatea pune la dispozitie 6 piscine, un parc acvatic i facilitati spa.
Camerele sunt decorate in culori neutre, au aer condiionat si beneficiaza de multa lumina naturala. Fiecare camera are balcon cu vedere la golful Aqaba sau la piscina. Tarifele all inclusive includ mesele de mic dejun, pranz si cina si bauturi alcoolice ale casei.
Restaurantele servesc preparate a la carte i tip bufet din bucataria locala i internationala. Barurile de pe plaja ofera gustari, bauturi i inghetata. Hotelul pune la dispozitie un bar langa piscina. Barul Shurouk din hol, un local rezervat adultilor cuprins in pachetul all inclusive, ofera o mare varietate de bauturi.
Oaspetii se pot relaxa la centrul spa, unde au la dispozitie tratamente, masaje, programe de relaxare cu nisip i servicii de infrumusetare. Ca alternativa, oaspeii se pot bucura de activitatile si facilitatile nautice. De asemenea, hotelul are serviciu de babysitting, teren de tenis si centru comercial.
Oaspetii au optiunea de a rezerva camere in regim all inclusive, care include acces gratuit la plaja privata, cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape gratuite. De asemenea, se ofera acces gratuit la piscina in aer liber (incalzita in timpul iernii) si acces gratuit la 5 tobogane si 3 mini tobogane de la piscina pentru copii. Oaspetii au la dispozitie si 2 restaurante principale, unde se ofera mic dejun, pranz si cina, precum si o selectie larga de baruri.
La proprietate exista o parcare privata gratuita, disponibila pe baza de rezervare. Aeroportul Internaional Sharm el-Sheikh se afla la doar 10 minute de mers cu maina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.