Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Plaza Sharm el Sheikh Resort

de la
1757  1538 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.05.2024 - 25.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cele 210 camere au o dimensiune de 44 m2 si sunt foarte frumos amenajate.
Toate camerele au 2 paturi queen-size separate (fiecare are o dimensiune de 160 cm latime), TV LED si frigider (80 cm).
Vederea panoramica a Marii Rosii / Insulei Tiran, vizibila de pe terasa larga a camerei, ofera un aer romantic interiorului elegant.
Facilitatile camerei:
Aer conditionat controlat individual, frigider in camera, seif, televizor cu LED, televiziune prin satelit, uscator de par, patut gratuit la cerere
Facilitati pentru prepararea de ceai si cafea.
Exista camere pentru fumatori si camere pentru nefumatori
Sharm Grand Plaza Resort hotel ofera mai multe restaurante unde turistii se pot bucura de mancaruri traditionale egiptene intr-un cadru oriental. Restaurantele a la carte necesita programare in prealabil.
Restaurante all inclusive:
Restaurantul Riviera ofera o gama larga de preparate delicioase din toate cele patru colturi ale lumii. Acesta este restaurantul principal al hotelului ce ofera o gama de preparate variate pentru servirea celor 3 mese principale ale zilei.
Restaurantul Palmera - daca doriti sa va schimbati atmosfera de luat masa fara a pierde avantajul meselor servite tip bufet, Palmera este alegerea potrivita.
Restaurant Portofino: Un restaurant italian a la carte cu ambianta romantica si mancarea apetisanta ofera selectia perfecta de mancaruri traditionale italiene. Se serveste cina. Este necesara rezervare prealabila.
Restaurantul Falafel: Un restaurant a la carte care va introduce cu generozitate in lumea meselor din Orientul Mijlociu, condimentelor si secretelor culinare. De la mancaruri vechi bogate-parfumate pana la mancaruri vegane sanatoase, bucatarii de la Falafel va vor pregati cu placere masa (serveste cina. Este necesara rezervarea prealabila)
Restaurant Star Fish: restaurant cu fructe de mare Ala Carte, chiar langa plaja. Meniul acestui restaurant ofera o combinatie interesanta de fructe de mare proaspete si condimente locale (serveste pranzul si cina. este necesara rezervarea prealabila)
Exista o varietate de baruri: Luna bar, bar pe plaja, barul Nino, bar in hol (24 de ore/ taxa suplimentara), Lounge bar, un amfiteatru care gazduieste spectacole de seara distractive, in timp ce cluburile de noapte si barurile ofera divertisment pentru cei care le prefera.
Printre alte servicii ale hotelului amintim: concierge, wake up call, serviciu de receptie, bancomat, paza si securitate 24 de ore, zona de parcare, biblioteca, varietate de magazine de suveniruri, autobuz spre centrul orasului - Golful Naama, salon de coafura si infrumusetare
Terenuri de tenis iluminate, serviciu de camera si minibar 24 de ore, serviciu de calcat, servicii de spalatorie si curatatorie chimica, doctor (la cerere 24 de ore)
servicii si centru de afaceri, servicii de inchiriere de masini, serviciu de internet, Wi-Fi.
Sharm Grand Plaza Resort ofera mai multe optiuni de luat masa: mese tip bufet servite ca parte a privilegiilor All Inclusive, Ala Carte pentru oaspetii care prefera servicii individualizate si Room Service pentru cei care ar dori sa ia masa in intimitatea camerelor lor.
Restaurantele Riviera, Falafel, servesc mancaruri traditionale egiptene intr-un cadru oriental.
Dintre facilitatile hotelului amintim piscina, club de sanatate, pentru cei care ar dori sa se rasfete, este disponibil un centru spa si de infrumusetare, sauna, jacuzzi.
Club pentru copii cu numeroase activitati de zi pentru copii cu activitati diverse, jocuri si spectacole pentru copii, coordonate de o echipa de animatie multilingva.
Printre activitati se pot aminti sporturile acvatice.Tuistii pot face scufundari si se pot bucura de recifele de corali din Marea Rosie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.