Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Sea Holiday Village Resort


Descriere

Aqua Park

Acces la internet Wi-Fi în lobby

Diversitate culinară

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Coral Sea Holidays Resort 5* a fost deschis în 2007, pe malul mării. Au loc renovări parțiale anual.



Principalele puncte de atracție

Aqua Park

Acces la internet Wi-Fi în lobby

Diversitate culinară

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

- Mic dejun, prânz şi cină - tip bufet

- Gustări, băuturi alcoolice și non-alcoolice locale

- Acces internet Wi-Fi gratuit în lobby, saună, jacuzzi, baie cu aburi, sală de gimnastică, teren de tenis, tir cu arcul, tenis de masă, mini-fotbal, volei, basket, program de animație.



Locatia

Hotelul este amplasat în Naama Bay, la o distanță de 35 minute de centrul orașului și la 15 minute de aeroportul din Sharm El Sheikh.



Soare si mare

320m de plajă proprie; piscină principală cu tobogane, piscină pentru copii cu tobogan, piscină Activity, piscină Relax, Aqua Park; Șezlonguri, umbrele, prosoape și saltele gratuite atât la plajă, cât și la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurant principal - tip bufet; restaurante a la carte cu specific: Bamboo – asiatic, Mediterraneo – italian, Sari – indian, Village Diner – mexican, The Stonegrill; Pool Bar, The View Bar – adults only, Lobby Bar, Sports Cafe, Beach Bar, Terrace Bar, The Piazza.



Sport și relaxare

Health Club, salon de înfrumusețare, coafor, tratamente corporale și faciale, masaj, saună, jacuzzi, baie cu aburi, sală de gimnastică, teren de tenis, biliard, tir cu arcul, tenis de masă, mini-fotbal, volei, basket, program de animație, snorkeling, diving, sporturi nautice motorizate și nemotorizate.



Facilități pentru copii

Kid`s Club, teren de joacă, pătuț, meniu în restaurant.



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi gratuit în lobby, saună, jacuzzi, baie cu aburi, sală de gimnastică, teren de tenis, tir cu arcul, tenis de masă, mini-fotbal, volei, basket, program de animație.



Facilități contra cost

Health Club, salon de înfrumusețare, coafor, tratamente corporale și faciale, masaj, biliard, servicii de spălătorie, snorkeling, diving, sporturi nautice motorizate și nemotorizate.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 484 de camere, distribuite astfel: 185 camere standard, 76 camere swim-up, 131 camere familiale, 4 suite familiale, 20 de camere cu jacuzzi, 8 suite cu jacuzzi, 60 de camere superior.

Dotări camere: baie cu cadă/ duş, uscător de păr, TV satelit, telefon, mini-bar, seif, aer condiționat, balcon/terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.