Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cleopatra Luxury Resort Sharm Adults Only


Descriere

Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh este un spatios si confortabil complex care pune la dispozitia turistilor un numar de 324 de camere si apartamente.
Camerele sunt decorate confortabil, cu vedere la gradini, piscine, Marea Rosie si Insula Tiran.
Ca tipuri de camere sunt cele superioare cu vedere la mare,
piscine sau gradini cu dimensiunea de 38 de metri patrati, camere de lux cu vedere la mare, vedere la piscine sau gradini cu dimensiunea de 48 de metri patrati, Suita Junior cu vedere la mare sau la piscina cu dimensiunea 85 de metri patrati, Suita Executive cu vedere la mare, piscine sau gradini cu dimenensiunea de 100 de metri patrati, suita cu vedere la piscine sau gradini cu dimensinsiunea 146 metri patrati
Wi-Fi de mare viteza.
Turistii se pot delecta cu specialitati locale si internationale in mai multe restaurante din incinta hotelului, restaurantul Market unde se servesc mesele tip bufet, restaurantul Beach Grill, un restaurant chill out, cu vedere la Marea Rosie si Insula Tiran. Restaurantul Fellini cu bucatarie italiana are bucatari premiati care
pregatesc meniuri delicioase italiene. Restaurantul Red Sea Wharf, restaurant cu fructe de mare, cu o priveliste frumoasa unde se servesc mancaruri locale si internationale. In incinta hotelului si la piscina turistii se pot relaxa in barurile unde se servesc cocktailuri, bauturi racoritoare si gustari usoare. Room service este disponibil 24 ore.
Hotelul ofera o varietate de tratamente spa care includ masaj, tratamente corporale si faciale, manichiura si pedichiura, coafura si salon de infrumusetare pentru toti oaspetii.
Centru fitness este modern cu antrenori profesionisti, hippo kids club cu activitati interesante pentru copii cu animatori specializati, spectacole cu program live.
Plaja privata, sunt disponibile doua terenuri de tenis, disponibile in timpul zilei si cu taxa suplimentara noaptea (iluminat).
Piscina pentru adulti si doua piscine pentru copii. Una dintre ele este incalzita in timpul iernii cu adancimea maxima de 35 cm.
Printre sporturi se practica Snorkeling, scufundari.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.