Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Seychelles Northolme Resort and Spa


Descriere

Localizare:
Hilton Seychelles Northolme Resort este localizat pe insula Mahe si are vedere spre Oceanul Indian. Resortul este situat la 6 km de centrul orasului si la 8 km de Gradina Botanica.
Facilitati:
Resortul dispune de piscina infinity, activitati sportive precum: pescuit, scufundari, schi nautic, ciclism, drumetii, darts si biliard; wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare), doua restaurante cu specific culinar traditional local si international, sala de conferinta, servicii de curatatorie, receptie 24/7, WIFI si rent a car
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de baie cu dus si cada, zona de lounge, balcon, TV HD, ceas cu alarma, birou, fierbator, uscator de par, fier de calcat, mini bar, telefon, seif
-King Premium Oceanfront Villa 90mp: cu vedere spre ocean acest tip de vila are capacitatea maxima de trei persoane
-King Ocean View Villa 90mp: cu vedere spre ocean acest tip de vila are capacitatea maxima de trei persoane
-King Sunset Villa 90mp: cu vedere spre ocean acest tip de vila are capacitatea maxima de trei persoane
-Signature Grand Ocean Pool Villa: cu vedere spre ocean acest tip de vila are capacitatea maxima de trei persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie