Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Constance Lemuria Praslin Seychelles


Descriere

Situat pe plaja frumoasei insule Praslin, hotelul ofera o piscină pe 3 niveluri, suite şi vile spaţioase, un centru spa înconjurat de o grădină luxuriantă şi 4 restaurante.

Localizare

Constance Lemuria se află la 5 minute de mers cu maşina de aeroportul insulei Praslin.

Facilitati Hotel

Oferind o piscină pe 3 niveluri şi suite şi vile spaţioase, complexul Constance Lemuria include un centru spa înconjurat de o grădină luxuriantă şi 4 restaurante. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie 5 baruri şi acces gratuit la internet WiFi.

Restaurantele oferă o varietate de preparate locale şi internaţionale, sub formă de bufet şi à la carte. Fiecare bar asigură o atmosferă diferită, iar oaspeţii pot asista la programele de divertisment din timpul zilei sau se pot relaxa după cină.

Centrul spa al complexului Constance oferă o varietate de masaje şi tratamente pentru relaxare, fiind înconjurat de bambuşi şi palmieri. Facilităţile sportive includ un teren de golf cu 18 găuri, 2 terenuri de tenis, excursii de snorkelling şi windsurfing.

Facilitati Camere

Toate unităţile dotate cu aer condiţionat ale complexului Constance Lemuria sunt amenajate cu mobilier din lemn, iar unele au acoperiş din stuf. Fiecare include o baie privată cu cadă şi uscător de păr. Camerele sunt prevăzute cu seif, TV prin satelit cu DVD player şi telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.