Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL STRAND


Descriere

Coral Strand Smart Choice este situat pe plaja Golfului Beau Vallon. Proprietatea oferă camere cu aer condiţionat, 2 piscine în aer liber, magazin de suveniruri și birou de turism, cu facilități pentru sporturile nautice disponibile în apropiere. Coral Strand Smart Choice are 3 restaurante care servesc preparate internaționale, mediteraneene, indiene și asiatice. Există și un cocktail bar, care oferă muzică live aproape în fiecare seară. Printre activitățile disponibile pe plajă se numără plimbări cu scuterul acvatic, parasailing și schi nautic. Se pot aranja excursii, închirieri auto și sesiuni de pescuit. Aeroportul Internațional Seychelles se află la 20 de minute de mers cu mașina, iar Victoria este la doar 10 minute de mers cu mașina.

Localizare:

Coral Strand Smart Choice se află pe plaja din golful Beau Vallon.

Facilitati hotel:

Proprietatea Coral Strand are 6 restaurante, care servesc preparate internaționale, mediteraneene, indiene și asiatice. Există și un bar de cocktail, care oferă muzică live aproape în fiecare seară.

Printre activitățile disponibile pe plajă, oaspeții pot practica schi jet, parasailing și schi nautic. Se pot aranja excursii, închirieri auto și partide de pescuit.

Facilitati camere:

Camerele proprietății Coral Strand au pardoseală de ceramică și mobilier din lemn. Toate sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar și seif pentru laptop. Majoritatea camerelor beneficiază de vedere la Oceanul Indian, iar altele au vedere la munte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.