Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kallos Imar


Descriere

Hotelul este situat in localitatea linistita Messaria, in partea centrala a insulei Santorini,la 2.6 km de Aeroportul International Santorini, la 3 km de capitala Fira si la 15 km de Oia. Hotelul Kallos Imar,un sanctuar departe de agitatia Calderei, pune la dispozitia turistilor sai personal ospitalier, cazare de lux cu vedere la mare sau la piscina, design minimal si arhitectura clasica cicladica.

Localizare

Hotelul este situat in localitatea linistita Messaria, in partea centrala a insulei Santorini,la 2.6 km de Aeroportul International Santorini, la 3 km de capitala Fira si la 15 km de Oia.
 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie 24h, restaurant, bar, room service,transfer de la/la aeroport (contra cost),camera de bagaje, piscina in aer liber, prosoape pentru plaja,

 

Facilitati camere

Camerele hotelului au un design minimalist si ofera vedere la piscina si la mare. Sunt dotate cu balcon, aer conditionat, televizor, seif, fierbator (set de ceai si cafea), uscator de par, internet WiFi (gratuit).

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Recepție 24h