Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Viva Wyndham Dominicus Palace


Descriere

VIVA WINDHAM DOMINICUS PALACE


LOCALIZARE:
Situat pe coasta de sud-est a Republicii Dominicane, cu fata catre insulele superbe Saona si Catalina, Palatul Viva Wyndham Dominicus de 25.000 de metri patrati se mandreste cu cele mai frumoase plaje de nisip alb din insula. O proprietate sora a Viva Wyndham Dominicus Beach, complexul Palace ofera o atmosfera putin mai relaxata si eleganta.
Se afla la 100 km de Aeroportul Punta Cana (aproximativ 1 ora. 15 minute cu masina), 18 km de La Aeroportul International Romana (aproximativ 15 minute cu masina) si la 25 de minute de orasul La Romana.


FACILITATI:
Vacantele la Viva Wyndham Dominicus Palace includ cazare, toate mesele si gustarile, bauturi nelimitate, cocktailuri si vin, club pentru copii, selectie de sporturi nautice si terestre, nopti tematice si cele mai izbitoare spectacole, precum si discoteci si o multitudine de optiuni de divertisment pentru toate gusturile.
Vino si bucura-te de paradis la Palatul Viva Wyndham Dominicus, unde se fac momente memorabile intr-una din cele 403 de camere cu vedere uluitoare la ocean sau la gradina si un decor colonial pitoresc. O vacanta de neuitat incepe in interiorul cazarilor confortabile. Scufundati-va intr-un cadru generos care promite relaxare profunda - nopti pline de relaxare, cu toate conforturile pe care vi le-ati putea dori vreodata. Exista ceva pentru toata lumea, de la camere romantice inspirate de decor contemporan pitoresc, pana la spatii spatioase de cazare cereasca.
Oaspetii sunt invitati sa aduca un apetit sanatos in timp ce stau la Viva Wyndham Dominicus Palace. Oferta all inclusive include un total de 9 restaurante, deoarece oaspetii pot lua masa la restaurantele din aceasta statiune, precum si la proprietatea-sora Viva Wyndham Dominicus Beach. Ambele hoteluri ofera o varietate de bucatarii care vor multumi cel mai exigent palat. Cu amestecul nostru eclectic de bucatarii creole si internationale, exista ceva care sa placa tuturor gusturilor. Meniurile noastre iau cele mai provocatoare elemente ale bucatariilor caraibiene, mexicane si europene, imbinand aspecte ale bucatariei americane. Micul dejun, pranzul si cina se transforma intr-un festin culinar. Totul este pregatit de bucatarii abili locali si internationali si servit de un personal cald si servicial.
Bucurati-va de nenumarate activitati sub soarele cald si tropical, infasurat in briza rece a Marii Caraibelor. Cu programul sau extins de activitati zilnice, plaje curate, sport si distractie, va aflati intr-o vacanta de neuitat. Privelistile uluitoare si o atmosfera plina de viata fac din acesta un cadru perfect pentru reunirea distractiilor preferate si crearea de noi amintiri.
Exista o activitate pentru a atrage toti membrii familiei. Cateva dintre acestea includ: Trapez, lectii introductive de scufundare, waterpolo, aerobic acvatic, jucarii gonflabile, jocuri pe plaja, terenuri de tenis, terenuri de baschet, arc si sageata, volei pe plaja, teren de fotbal, biliard si ping-pong, sala de sport, TRX FORCE , Lectii de catamaran si windsurfing, paddleboarding ...


DESCRIERE CAMERE:
SUPERIOR GARDEN VIEW
Eliberati-va simturile intr-un cadru idilic de vacanta in paradis. Un decor delicat de inspiratie tropicala devine cel mai placut fundal pentru a va bucura de o odihna atat de necesara in paradis. Va fi refugiul tau pe masura ce te intorci sa revii dupa o zi plina de actiune. Aceste camere sunt ideale pentru oaspetii care doresc sa aiba putin spatiu suplimentar. Situat in cladiri cu trei etaje, cu urmatoarele facilitati:vedere la gradina, sunt disponibile camere alaturate, un pat king-size sau doua paturi queen-size, camere accesibile cu un pat queen-size, capacitate maxima: 4 persoane (inclusiv copii), terasa sau balcon, WiFi gratuit, nefumator, aer conditionat, ecran plat cu televiziune prin cablu, telefon, baie cu dus (cada la cerere), articole de toaleta, uscator de par, fier si masa de calcat, mini frigider, seif (contra cost).


SUPERIOR OCEAN VIEW
Eliberati-va simturile intr-un cadru idilic de vacanta in paradis. Un decor delicat de inspiratie tropicala devine cel mai placut fundal pentru a va bucura de o odihna atat de necesara in paradis. Va fi refugiul tau pe masura ce te intorci sa revii dupa o zi plina de actiune. Aceste camere sunt ideale pentru oaspetii care doresc sa aiba putin spatiu suplimentar, vedere la ocean, sunt disponibile camere alaturate, un pat king-size sau doua paturi queen-size, capacitate maxima: 4 persoane (inclusiv copii), terasa sau balcon, WiFi gratuit, nefumator, aer conditionat, ecran plat cu televiziune prin cablu, telefon, baie cu dus (cada la cerere), articole de toaleta, uscator de par, fier si masa de calcat, mini frigider, seif (contra cost).


SUPERIOR PLUS
Aceste camere minunate ofera o experienta memorabila, permitandu-le oaspetilor posibilitatea de a-si reveni forta. Aceste spatii de cazare noi si spatioase sunt potrivite pentru oaspetii care doresc sa se relaxeze in timp ce imbratiseaza peisajul exotic. Aceste camere sunt ideale pentru oaspetii care doresc sa aiba putin spatiu suplimentar, vedere la gradina, sunt disponibile camere alaturate, un pat king-size sau doua paturi queen-size, capacitate maxima: 4 persoane (inclusiv copii), terasa sau balcon, WiFi gratuit, nefumator, aer conditionat, ecran plat cu televiziune prin cablu, telefon, baie cu dus (cada la cerere), articole de toaleta, uscator de par, fier si masa de calcat, mini frigider, seif (contra cost).


PREMIUM ROOM
Eliberati-va simturile intr-un mediu ideal pentru a va lua o vacanta. Aceste camere sunt ideale pentru cei care solicita spatiu suplimentar. Cazarile noastre confortabile va vor oferi refugiu dupa o zi plina de actiune. Aceste camere sunt ideale pentru oaspetii care doresc sa aiba putin spatiu suplimentar, vedere la gradina, sunt disponibile camere alaturate, un pat king-size sau doua paturi queen-size, capacitate maxima: 4 persoane (inclusiv copii), terasa sau balcon, WiFi gratuit, nefumator, aer conditionat, ecran plat cu televiziune prin cablu, telefon, baie cu dus (cada la cerere), articole de toaleta, uscator de par, fier si masa de calcat, mini frigider, seif (contra cost).


COUPLE RETREAT ROOM
Bucurati-va de un vis din Caraibe, chiar si cand sunteti treaz, in linistea unei suite special concepute pentru cupluri. Odihneste-te in timp ce undele joaca o melodie nesfarsita. Aceste retrageri au fost decorate cu elemente de decor contemporan pentru a incuraja magia iubirii. Intre cearsafurile delicate, jacuzzi privat in camera si pardoseli din marmura stralucitoare. Aceste camere sunt limitate la o zona intima pe malul marii si sunt exclusiv pentru cupluri, un pat king-size sau doua paturi queen-size, terasa sau balcon, WiFi gratuit, nefumator, aer conditionat, ecran plat cu televiziune prin cablu, telefon, baie cu dus (cada la cerere), articole de toaleta, uscator de par, fier si masa de calcat, mini frigider, seif (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie