Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEA BEACH RMF THE THREE CORNERS


Descriere

Hotelul Three Corners Sea Beach Resort are vedere directa la Marea Rosie, localizat pe plaja din Marsa Alam. Are plaja proprie cu nisip si pietris si recif de corali.
Hotelul dispune de un total de 324 camere, impartite astfel: camere standard (cca. 25 mp), camere familiale (cca. 34 mp) si camere pentru persoanele cu dizabilitati.
Dotari camere: baie proprie cu dus/ cada, TV satelit, telefon, mini-bar, seif, aer conditionat individual, balcon/ terasa. Camerele de la Sea Beach Resort ofera mobilier modern si facilitati moderne, precum aer conditionat, Tv cu satelit. Toate camerele au balcoan sau terase si includ baie privata.
Three Corners Sea Beach Resort organizeaza un bufet de bucatarie internationala de doua ori pe saptamana.
Ofera 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, Aqua Park, 6 tobogane pentru adulti, tobogane pentru copii; sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape gratuite atat la plaja, cat si la piscina.
Restaurant principal - tip bufet, Pool Bar, Aquapark Bar, Lobby Bar, Beach Bar, Peanuts Bar.
Acces internet, centru Wellness si Spa, sala de fitness, aerobic, aquagym, polo pe apa, darts, tenis de masa, boccia, volei pe plaja, program de animatie, centru de diving, si snorkeling.
Trixie Kids Club (pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani), patut, spatiu de joaca.
Turistii se pot bucura de tururi subacvatice sau se pot aventura pe uscat pentru a descoperi minele de smarald si templul Khanais.
Hotelul este situat la 5 km de aeroportul din Marsa Alam si portul de agrement Ghalib si la 270 km de aeroportul din Hurghada. Hotelul ofera servicii de taxi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.