Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NOVOTEL MARSA ALAM


Descriere

LOCALIZARE

Novotel Marsa Alam este langa plaja cu vedere panoramica catre Marea Rosie.

FACILITATI

Hotelul dispune de 268 de camere, plaja privata cu nisip, 4 piscine, acces internet wireless, parcare, 2 restaurante, facilitati pentru persoane cu dizabilitati,3 baruri, 4 sali de conferinta, centru SPA/Welness,room service , spalatorie, exchange, mini club pentru copii, salon de infrumusetare, farmacie.

RESTAURANTE

Restaurantul La Palme este cel principale - pentru mesele tip bufet inclusiv SHO W cooking , dispune de o teresa spatioasa cu vedere la mare si restaurantul italian Al Dente (pentru pranz si cina).

BARURI

Barul Papyrus - cocktailuri si bauturi cu evenimente seara si muzica live.
Barul Island - gustari BBQ si cocktailuri cu animatie in timpul zilei si muzica.

CAMERE

Camerele standard au in jur de 36 mp, pat dublu/ 2 paturi twin, terasa sau balcon cu vedere la piscina, aer conditionat, smart TV, wireless gratuit, seif, mini bar,baie cu dus si uscator de par, cana electrica, telefon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.