Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ SOLAYA


Descriere

Perfect pentru iubitorii de scufundari si snorkelling, dar i pentru cei dornici sa exploreze apele turcoaz ale golfului Coraya, acest hotel ofera o sala de gimnastica, cada cu hidromasaj, sauna si un teren de tenis. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la internet cu viteza limitata in camera i in zonele publice.
Complexul este situat in frumoasa statiune Madinat Coraya din regiunea Marsa Alam, una dintre cele mai linistite destinatii din Egipt, pe litoralul Marii Rosii. Apropierea fata de Luxor, un oras de mare interes mai ales pentru obiectivele istorice, face din Marsa Alam o destinatie si mai atractiva. Proprietatea reprezinta un refugiu cu adevarat extraordinar, adapostind specii rare de pesti si o viata marina minunata.
La hotel, puteti sa va destindeti in voie la una dintre piscinele mari, sa savurati o bautura rece, sa participati la spectacole de seara sau sa va relaxati pe plaja privata. Indiferent de felul in care decideti sa va petreceti timpul, acest hotel poate asigura un sejur de neuitat, sub razele soarelui egiptean. Oaspetii care doresc sa-si mentina forma fizica i frumusetea pot vizita centrul spa, unde sunt disponibile la un cost suplimentar tratamente revigorante i revitalizante, masaje, programe de relaxare, sauna, jacuzzi i servicii de infrumusetare. De asemenea, va puteti bucura de scufundari i snorkeling, la un cost suplimentar.
Aeroportul International Marsa Alam este situat la 5 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.