Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jaz Grand Marsa Alam


Descriere

Acest complex de 5 stele din Marsa Alam ofera ospitalitate calda egipteana intr-o locatie pitoreasca, linistita cu numeroase facilitati de agrement. Jaz Grand Marsa este un hotel atragator situat in mijlocul unor gradini amenajate printre bazine cu apa. Plaja este amenajata cu umbrelelute si sezlonguri confortabile.
Turistii au la dispozitie diverse tipuri de unitati de cazare, de la camere standard de familie, la camere superioare cu pat king-size. Toate unitatile sunt bine amenajate oferind confort modern si balcon privat.
In caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, exista seif si minibar contra cost.
Camerele au si un aparat pentru cafea/ceai, precum si telefon cu apelare directa, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit si WiFi, minibar, Seif, TV, uscator de par, aer conditionat (reglabil individual). Pentru familiile cu copii stau la dispozitie 48 de camere de familie.
Locurile unde turistii pot lua masa cuprind un bar si un lobby bar, precum si cele 4 restaurante pentru nefumatori. Bauturile racoritoare pot fi servite la barul de pe plaja. Jaz Grand Marsa pune la dispozitie o varietate de sporturi nautice si facilitati de agrement.
Hotelul ofera asistenta medicala, serviciu de transfer, internet WLAN,room service 24h contra cost, serviciu de spalatorie si salon de coafura. Dintre facilitatile hotelului se remarca cele 3 piscine exterioare iar copii au la dispozitie un bazin cu apa de mica adancime si club pentru copii. La barul piscinei sunt oferite bauturi racoritoare. Contra cost se ofera tenis si boccia. Oferta de sporturi acvatice include aqua-fitness iar contra unei taxe, snorkelling si scufundari subacvatice. Clientii pot alege dintr-o serie cuprinzatoare de activitati sportive de interior, cum ar fi sala de fitness, sauna, tenis de masa, biliard, joc de darts si aerobic.
Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, muzica live, un miniclub si o minidiscoteca. Personalul prietenos ofera servicii personalizate, ajutand turistii cu organizarea de excursii de o zi in zonele inconjuratoare.
Cel mai apropiat aeroport este Marsa Alam (RMF), distanta este de aproximativ 5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.