Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARBEL


Descriere

Hotelul Marbel este situat în centrul staţiunii Can Pastilla, la 200 de metri de plaja Playa de Palma. Hotelul se află 3 km de Aeroportul din Palma de Mallorca. Taxa locala: aprox 2 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.hotelmarbel.es Bine 7.4 Booking.com

Localizare:

 
Hotelul Marbel este situat în centrul staţiunii Can Pastilla, la 200 de metri de plaja Playa de Palma si 3 km de aeroport.

Facilitati hotel:

Acest hotel are recepție deschisă nonstop și oferă Wi-Fi gratuit în toate zonele. De asemenea, există un bar/local cu autoservire. Hotelul are restaurant care servește zilnic mic dejun tip bufet.

Facilitati camere:

Camerele luminoase de la Hotel Marbel includ aer condiționat, încălzire și podea cu parchet. Există TV cu ecran plat și canale prin satelit, dulap și birou, precum și baie privată cu articole de toaletă gratuite. Unele camere au terasă sau balcon. Serviciul zilnic de curățenie este inclus în tarif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.