Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM Linda Playa Hotel


Descriere

LOCALIZARE: HSM Linda Playa Hotel este la 100 de metri de plaja cu nisp, orasul Santa Posa esre la 8 km distanta, Calvia este la 10 km iar orasul Palma de Mallorca este la 22 km de hotel. Zona de baruri / restaurante si de cumparaturi este la doar 100 de metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: renovat in 2018, cladirea are 6 etaje, o cladire principala si una secundara cu o capacitate totala de 161 camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele servicii: receptie 24 de ore, lobby bar, 3 lifturi, aer conditionat, seif (contra cost), exchange, restaurant, bar, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, servicii medicale, piscina exterioara cu sectiune separata pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, mese de tenis (gratuit), fitness, masa, sauna (contra cost ), programe de animatie cu spectacole seara.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard sunt simple dar confortabile si elegante, cu desing interior placut si dispun de : pat dublu sau 2 paturi twin, pat suplimentar , patut pentru copii ( la cerere), balcon sau terasa, incalzire / aer conditionat centralizat, internet ( gratuit), seif (contra cost ), telefon, TV cu ecran plat si programe prin satelit , baie cu dus, uscator de par. Unele camere au vedere la mare.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.