Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton


Descriere

Situat in Laguna Emboodhoo, SAii Lagoon Maldives, Curio Collection byHilton se afla la doar 15 minute de mers cu barca rapida de aeroport. Hotelulare o piscina infinita in aer liber si un centru de fitness, iar oaspetii beneficiazade acces direct la The Marina @ CROSSROADS, o noua si dinamica destinatie cu omultitudine de restaurante, magazine si posibilitati de divertisment. Toate camerele au perne confortabile marca Creature, lenjerie de pat dinbumbac cu 300 fire, un Snack Box gustos personalizat, minibar, soundbar, TV cuecran plat si canale prin satelit, facilitati de cafea si ceai, precum siarticole de toaleta naturale personalizate.
Oaspetii de la SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton au ladispozitie o varietate de optiuni de luat masa, care includ restaurantespecializate in preparate mediteraneene cu fructe de mare si thailandeze,precum si o cafenea. De asemenea, la cativa pasi de complex se afla Cafe delMar si Hard Rock Cafe. In fiecare dimineata oaspetii au la dispozitie un micdejun tip bufet.
Beneficiind de o locatie excelenta, in apropiere de The Marina @CROSSROADS, complexul pune la dispozitie diverse facilitati, precum un centrude sporturi nautice si scufundari, Marine Discovery Center, Maldives DiscoveryCentre si Junior Beach Club & Camp.
Orasul Male este la 8 km de hotel, iar Maafushi se afla la 19 km. Cel maiapropiat aeroport este aeroportul international Male, situat la 8 km deproprietate.
Facilitati hotel : 198 de camere, zonareceptie, WiFi (inclus), 2 restaurante : Miss Olive Oyl (restaurant cu specificmediteranean grill fructe de mare si bar) si restaurantul a la carte Mr Tomyam(cu specific thailandez), 1 bar, 1 bar la piscina (Aroma Bar), 2 cafenele,magazin boutique, frizerie, magazin de souveniruri, piscina.
Facilitati pentrucopii : loc de joaca, miniclub Junior Beach Club by Worldwide Kids (inclus),servicii babysitter (contra cost, cu rezervare prealabila)
Regim demasa : mic dejun (bufet), demipensiune (mic dejun - bufet - si cina - meniu sau bufet -) pensiunecompleta (mic dejun - bufet - , pranz - meniu sau bufet si cina - meniu saubufet -)
Sport : accesulla sala de fitness este inclus. Sporturile acvatice sunt contra cost (oferitede diversi furnizori locali).
Wellness :serviciile centrului spa sunt contra cost (masaje, diverse tratamente wellness/ de infrumusetare)
Notatransfer : daca sositi in Maldive dupa ora 3 : 15 pm, ar trebui sa rezervatio noapte de cazare pe insula unde se afla localizat aeroportul, deoarecetransferurile catre hotelurile aflate in afara atolului Male se pot efectuadoar intre 6 am si 6 pm, iar check inul se inchide la ora 4 pm. Zborul de intoarcereeste recomandat sa fie dupa ora 9 a.m. (daca este mai devreme este necesara onoapte de cazare pe insula Hulhule, unde este situat aeroportul)



SKY ROOM (76camere)
44 mp, cu vedere la mare, terasa privata, Wifi, LCD TV de 42inch, puzzle uri facute manual, aer conditionat, pentru 2 persoane (plus inca opersoana pe canapea)
Facilitati camere: Zona de relaxare cu canapea, Canapea, Balcon,42-inch HDTV, Halat, Papuci pentru baie, Aer conditionat, Vedere spre Ocean /apa; Cafetiera, Uscator de par, Mini bar, Ventilator de tavan, Acces internetde mare viteza

BEACH ROOM (76 camere)
44 mp, cu vedere la mare, acces direct pe plaja, terasaprivata, Wifi, LCD TV de 42 inch, puzzle uri facute manual, aer conditionat,pentru 2 persoane (plus inca o persoana pe canapea)
Facilitati camere: Zonade relaxare cu canapea, Canapea, Balcon, 42-inch HDTV, Halat, Papuci pentrubaie, Aer conditionat, Meniu de perne, Vedere spre Ocean / apa; Cafetiera, Uscatorde par, Mini bar, Ventilator de tavan, Acces internet de mare viteza.


BEACH VILLA (20 camere)

60 mp, cu vedere la mare, acces direct pe plaja, terasaprivata, suita cu 1 dormitor si un lounge separat pentru relaxare, Wifi, LCDTV, soundbar, puzzle uri facute manual, aer conditionat. Se pot caza 2 persoane(plus inca o persoana pe canapea)
Facilitati camere: Zona de relaxare cu canapea, Canapea, Balcon,42-inch HDTV, Halat , Papuci pentru baie, Aer conditionat, Meniu de perne, Vederespre Ocean / apa, Cafetiera, Uscator de par, Articole de toaleta, Mini bar, Ventilatorde tavan, Acces internet de mare viteza

Overwater Villa (20 camere)
84 mp, terasa privata cu acces direct la laguna, suita cu 1dormitor si un lounge separat pentru relaxare, Wifi, LCD TV, soundbar, puzzleuri facute manual, aer conditionat. Se pot caza 2 persoane (plus inca opersoana pe canapea)
Facilitati camere: Zona de relaxare cu canapea, Canapea, Balcon,42-inch HDTV, Halat, Papuci pentru baie, Aer conditionat, Meniu de perne, Vederespre Ocean / apa; Cafetiera, Uscator de par, Articole de toaleta, Mini bar, Ventilatorde tavan, Acces internet de mare viteza

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie