Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meeru Island Resort

de la
3938  3908 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

MEERU ISLAND RESORT
Locatie: la cca 45 km de aeroportul Male. Insula (cu dimensiunile 1500x600 m) este ideala pentru scufundatori. Reciful hotelului (pentru acvanauti) poate fi atins in cca 10 minute - cu ambarcatiuni (cca 4$/pers).

Hotel: insula relativ mare adaposteste zona de primire cu receptie, magazinul de suveniruri, restaurantul principal Farivalhu, 2 restaurante a la carte, 2 cafenea, 6 baruri, internet caf, bijutier, frizerie, 1 piscina mare cu bazin pentru copii. Saptamanal au loc seri distractive.

Camere: 260.
Standard Bungalow, cca 40 mp: (58), bungalow-uri insiruite, aranjate utilitar, cu baie/dus/wc (apa dulce, calda si rece), foen, telefon, minibar, aparat de cafea/ceai, seif, aer conditionat, ventilator de tavan, bancheta-coltar, terasa.
Land Bungalow, cca 40 mp: (98), in bungalow-uri separate, din lemn, confortabile, cu bai semi-deschise, terasa acoperita cu vedere spre mare.

Sport inclusiv: volley, fotbal, tenis de masa, fotbal de masa, darts. Contra cost: echipament pentru acvanauti, windsurfing, caiace, yachting cu catamaranul, pescuit in larg, sala de fitness, badminton, 2 terenuri de tenis cu sol tare si reflectoare, inchiriere biciclete, terenul de golf Driving Range, scoala de scufundari.

ALL INCLUSIVE
-toate mesele luate la restaurantul principal (bufet), ceaiul de dupa amiaza cu prajituri sau gustari, servit intre orele 15-18, la cafeneaua Hungaanu;
-bauturi locale alcoolice/nealcoolice servite intre orele 10-24, la bar;
-sporturi suplimentare (doar ziua): sala de fitness, tenis fara echipament si badminton;
-1 excursie pe sejur la o partida de pescuit pe timpul noptii si 1 Sunset Cruise.

BEAUTY & WELLNESS
Centrul Duniye Spa cuprinde 2 zone de tratament, din care una este situata deasupra marii. Masaje si tratamente de frumusete - contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.