Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Makunudu Island Maldives


Descriere

Makunudu Island este un refugiu tropical cu o suprafaţă de 2,4 hectare, situat pe malul mării, la câţiva paşi de zonele spectaculoase de scufundări. Complexul găzduiește o școală de scufundări care oferă cursuri PADI și un centru de sporturi nautice care propune diferite activități nemotorizate.

Localizare

La Makunudu Island se poate ajunge cu barca cu motor de la Aeroportul Internaţional Ibrahim Nasir în 50 de minute.

Facilitati Hotel

Oaspeţii se pot relaxa cu un masaj la centrul spa sau pot participa la excursii la insulele şi satele de pescuit din apropiere. Makunudu Island pune la dispoziție o bibliotecă și facilități de volei și badminton.Oaspeţii pot lua micul dejun devreme pe plajă, în timp ce privesc răsăritul. Restaurantul Ara Iru serveşte preparate internaţionale şi specialităţi din fructe de mare. La barul Sand, oaspeţii pot savura vinuri şi băuturi alcoolice.

Facilitati Camere

Bungaloul în stil tradițional, tipic insulelor Maldive, are baie privată în aer liber amplasată în grădină. Facilitățile includ un birou, minibar și facilități pentru prepararea de ceai/cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.